Fabrizio woedend op Michella Kox die hem wil exposen, dreigt met rechtszaak

Net binnenjun 11 2019, 20:18
Er is flink beef tussen Fabrizio en Michella Kox. De reden hiervoor is een bericht dat Michella op haar Facebookpagina postte, waarin ze zegt dat ze Fabrizio gaat exposen als een vrouwenmisbruiker. De Vlaamse tatoeëerder is woedend en dreigt haar nu voor de rechter te dagen.
Fabrizio deed als vriend van Pommeline mee aan Temptation Island VIPS, maar er gaan hardnekkige geruchten rond dat de twee na het programma uit elkaar zijn. Michella schrijft dat ze contact heeft gehad met een vriendin van verleidster Julia
, waarmee Fabrizio na de opnames al diverse malen is gespot. Volgens de vriendin hebben de twee na Temptation een relatie gehad maar heeft hij haar als vuil gebruikt.
(tekst gaat verder onder de post van Michella)
Fabrizio voelt zich blijkbaar in het nauw gedreven en dreigt met juridische stappen vanwege schending van privacy en laster. Het lijkt er dus op dat hij wel degelijk wat te verbergen heeft. (tekst gaat verder onder video van Fabrizio)
Michella was niet erg onder de indruk van de dreigementen van Fabrizio en zegt genoeg bewijzen te hebben, zo blijkt uit screenshot op haar FB-pagina van een mailtje dat ze de Temptation Island-deelnemer stuurden.
Wordt ongetwijfeld vervolgd...