Jandino met de dood bedreigd na grappen op voetbalgala, Johan Derksen reageert

Net binnensep 03 2019, 20:43
Jandino Asporaat presenteerde afgelopen maandag het Voetballer van het Jaar-gala en opende daar met een stand up-show, waarbij hij een aantal harde grappen maakte, vooral aan het adres van Johan Derksen. Dit kon niet iedereen waarderen, de komiek heeft zelfs doodsbedreigingen gekregen.
Asporaat kreeg al meerdere malen vervelende opmerkingen te verwerken van Johan Derksen en greep het moment aan om met een aantal Je Moeder-grappen wraak te nemen. Bij sommige mensen is dit echter zo verkeerd gevallen, dat hij vandaag bedolven werd met haatberichten.
Jandino schrijft op Instagram : "Via social media, naar mijn kantoor en zelfs mijn privé telefoonnummer achterhaald en daar de meest hatelijke berichten sturen. Er is mij geen ziekte gespaard gebleven."
(de tekst loopt verder onder de post van Jandino)
Johan Derksen heeft bij Radio Veronica inmiddels ook gereageerd op de grappen van Jandino: "Dat is dan een cabaratier, maar die moet geen lange tenen hebben. Die deelt uit, maar dan moet je ook accepteren dat je een keer een schop krijgt. Zijn hele voorstelling hing hij aan ons op. Als er een keiharde grap ten koste van mij gemaakt wordt, kan ik erom schaterlachen als hij leuk is."
"Ik kan er niet om lachen en voel me ook niet gekwest of gepikeerd. Ik kan hem alleen aanraden: zoek professionele hulp. Hij lacht namelijk altijd om zijn eigen grappen die nooit leuk zijn. Het is niet de moeite waard om me er echt druk om te maken."

Bekijk de reactie van Johan Derksen en de stand up-show van Jandino hieronder: