Joey Bada$$ Breekt Neus Van Beveiliger En Wordt Gearresteerd In Australië

Net binnenjan 05 2015, 9:50

joey-badass-badass
Joey Bada$$ is vrijdag 2 januari na een show tijdens het Falls Festival in New South Wales, Australië gearresteerd en moest een nacht in een cel doorbrengen op het politiebureau van Byron Bay.
Volgens het nieuwsbericht (van de Sydney Morning Herald ) was Joey, vlak voordat hij het podium op moest, uitgedaagd door een 20 jarige beveiliger, waarna een woordwisseling is ontstaan die is geëscaleert waarbij Joey de beveiliger een klap heeft verkocht. De beveiliger is met een gebroken neus en letsel aan het gezicht opgenomen in het ziekenhuis en vertelde de politie achteraf dat hij Bada$$ aanzag voor een onbevoegd persoon en hem daarop aansprak.
Joey moest zaterdag voor het gerechtshof verschijnen maar werd op borgtocht vrijgelaten om zijn tour af te kunnen maken. Op 19 maart moet hij opnieuw voor de rechter verschijnen. Hij wordt aangeklaagd voor mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg.
Joey is bezig aan een tour om zijn aankomende albumB4.Da.$$te promoten, dat 20 januari zal verschijnen.Bekijk zijn laatste Video No.99 HIER.