screenshot 30 9 2022 19 38 43

Journalist onthult onwaarheden gruwel Netflix serie Jeffrey Dahmer!

Net binnensep 30 2022, 17:13
De nieuwe true crime Netflix show over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer gaat compleet viraal. De man uit Milwaukee vermoordde zeventien mannen, waaronder veelal mannen van kleur. Hij lokte ze naar zijn huis, vermoordde ze, at hun vlees op en had gemeenschap met hun lijken. De journalist die het verhaal naar buiten bracht, heeft alles onthuld wat er niet klopt aan de Netflix serie.

Jeffrey Dahmer Netflix serie

Het begint met Glenda Cleveland, de buurvrouw die -in de Netflix serie- naast Jeffrey Dahmer woont. Volgens journaliste Anne Schwartz, die in 1991 over Dahmer schreef voor de Milwaukee Journal, klopt dit niet helemaal. Schwartz stelt namelijk dat Glenda wel een buurvrouw was van Dahmer, maar in een ander gebouw woonde. Volgens haar heeft ze ook nooit bij Dahmer aangeklopt vanwege de stank in zijn huis.

Politie

Volgens Schwartz klopt ook de manier waarop de politie neergezet wordt in de Netflix serie niet. Zo is er in de serie te zien dat onder andere racisme en homofobie eraan bijgedragen hebben dat de politie Dahmer zo lang niet oppakte. Anne Schwartz stelt dat ze destijds veel agenten die meewerkten aan de zaak heeft gesproken en haar beeld van de agenten niet overeenkomt met het beeld dat Netflix nu schetst.

Bekijk de video

Bekijk hieronder de trailer van de Netflix serie over Jeffrey Dahmer.
Op zoek naar meer bingewaardige series op Netflix? Bekijk dan de video hieronder, over de nieuwe serie 'Blonde'.
Bron: Ladbible Beeld: Netflix