screenshot 4 4 2023 10 11 47

'Jutta Leerdam en Jake Paul hebben groot nieuws?' "Ze is zwanger!" (Video)

Net binnenapr 01 2023, 14:19
YouTuber Jake Paul en schaatskoningin Jutta Leerdam hebben het gezellig met elkaar en de hele wereld mag het ook weten. Het koppel geniet o.a. van een romantische tocht op een bootje. Maar nu is er misschien groot nieuws voor het koppel..

Jutta en Jake in Nederland

De twee zijn op dit moment in Nederland na een verrassingsbezoek van Jake aan ons land. We zagen ze eerder al op een boot door de grachten van Utrecht. Daarbij waren de ouders van Jutta ook aanwezig om Jake beter te leren kennen.
Maar nu wordt het romantisch, want ze zijn maar met z’n tweetjes in een bootje te zien. Jutta leert Jake zijn eerste Nederlandse woorden. Eerder zagen we hoe hij o.a. vieze woorden leerde.

Jake Paul leert Nederlands

Jutta noemde de term “n**ken in de keuken” en Jake moet lachen omdat zij zélf helemaal stuk gaat. Als hij vraagt wat het betekent “nooken in de kooken? what does that mean?” lacht ze alleen maar harder. Nu zijn ze op de boot in Friesland, die opeens flink begint heen en weer te schudden, een ander woord aan het leren. Jake begint zich steeds meer Nederlander te voelen en leert "Hoi" goed uit te spreken.

Jutta zwanger?

Update: Nu is er echter ook juice rond aan het gaan over een uitspraak van Jake in een podcast: "Ik wil een familie met haar.." zegt hij opeens.. Broer Logan Paul zegt: "Ze geeft Jake Paul een serieuze blik een blik die alleen zij begrijpen"... "Ga weg".... Waarop Jake Paul reageert met een ja en wellicht een mega onthulling..: "Ze is zwanger...."

Hieronder de twee momenten:

Bron: Tiktok Shownieuws