screenshot 15 10 2023 10 58 06

Logan Paul wedstrijd eindigt in totale chaos: Diskwalificatie! (Video)

Net binnenokt 15 2023, 8:43
Logan Paul vs Dillon Danis is geëindigd in een chaos. De wedstrijd is gestaakt in ronde zes en werd een DQ, diskwalificatie, in het voordeel van Logan Paul die alle rondes had gewonnen en weinig moeite had met Danis.
De staredown tijdens de persconferentie afgelopen vrijdag liep ook al uit de hand, zoals wel vaker bij de Youtuber. Zijn tegenstander Dillon Danis gooide met een microfoon en raakte Paul hard in zijn gezicht. Logan raakte gewond maar kon zaterdag uiteindelijk gewoon vechten.

Logan Paul vs Dillon Danis

Danis stond achter in alle rondes op punten en kon weinig overtuigen. Logan zou dus gaan winnen na unanieme beslissing, maar dan gaat het plots helemaal fout. In de zesde ronde probeerde Danis MMA te gebruiken door met jiu jitsu grepen Logan naar de grond krijgen.

Diskwalificatie

Dat mag natuurlijk niet in een bokswedstrijd en Danis werd gediskwalificeerd: hij werd woedend. Beveiligers moesten ingrijpen om alles niet verder te laten escaleren, maar chaos brak uiteindelijk toch uit. Danis begon ook klappen uit te delen aan beveiligers.
Te zien is hoe iedereen die rondom de ring stond erin sprong om escalatie te voorkomen, met o.a. Jake Paul aan de zijde van zijn broer tegen het team van Dillon Danis. Tientallen beveiligers zijn nodig om beide kampen weer uit elkaar te krijgen.

Bekijk hier de chaos en reacties

Bron: DAZN Twitter, YT