screenshot 21 10 2022 20 50 48

Luca Borsato geeft duidelijkheid over liefdesleven vader Marco

Net binnenokt 21 2022, 7:02
Luca Borsato probeert al een tijdje voet aan de grond te krijgen als zanger. Onlangs kwam zijn nieuwste single "Private Party" uit. Toch wil men hem liever spreken als "de zoon van". Dat zijn moeder Leontine aan een nieuwe man is, weten we ondertussen allemaal. Maar hoe staat het met het liefdesleven van zijn vader? En wat vindt hij van de nieuwe vlam van zijn ex? In het weekblad "Weekend", doet Luca zijn verhaal.

Stadionbezoek Luca en Marco

Een van de dingen waar Luca en zijn vader een band door hebben is het samen naar wedstrijden gaan van voetbalclub AZ. Laatst was er een hoop ophef, omdat de twee samen in de skybox van het stadium zaten. "Ja, we werden laatst gefilmd toen we op de tribune zaten. Maar dat maakt me niets uit, we blijven gewoon gaan", zei hij hierover.

Nieuwe vriend Leontine

Ook vertelt hij over de nieuwe vlam van zijn moeder. Hij zegt erg blij voor haar te zijn, al was de bevestiging van de scheiding van zijn ouders best moeilijk. "Het liefst had ik natuurlijk dat mijn vader en moeder weer bij elkaar komen. Dat zou het allerfijnste zijn voor mij, mijn broertje en zusje" , zegt hij hierover. "Anderzijds denk ik: zolang mijn moeder maar gelukkig is, dan is het goed. Dat is het belangrijkst. En natuurlijk geldt dat ook voor mijn vader. Het blijft moeilijk, maar we steunen elkaar allemaal, in alles. En dat blijven we ook doen als gezin. Iedereen is blij voor mijn moeder. Ja, ook mijn vader."

Luca en John

Luca heeft de nieuwe vriend van Leo, John Huiberts, nog niet in het echt ontmoet. Zijn broer Senna en zusje Jada overigens wel. "Ik ben heel blij voor mijn moeder dat ze weer verliefd is. Mijn zusje en broertje hebben haar nieuwe vriend onlangs ontmoet. Zij vonden hem heel aardig en leuk." Binnenkort gaat Luca hem ook ontmoeten. "Ik kijk ernaar uit en vind het ook wel spannend. Hij is toch de nieuwe partner van m'n moeder."

Marco's liefdesleven

Weekblad Weekend meldt ook dat er al een tijdje geruchten zijn over Marco's liefdesleven. "Voor zover ik weet heeft mijn vader geen nieuwe vriendin", geeft Luca aan in het interview. "(...) naar mijn weten is dit een roddel. Hij is alleen."

Bekijk de beelden hieronder: