craz

Man wordt op livestream gekidnapt door prostituees! Gaat viral! (Video)

Net binnenmei 04 2020, 11:53
Bizar nieuws uit Virginia: twee prostituees hebben een man ontvoerd die weigerde te betalen. En dat niet alleen, ze streamde de kidnapping op Instagram live!
In de video is te zien dat de twee prostituees, samen met de ongelukkige man, in de auto zitten. Volgens een van de vrouwen bood de man hen geld aan voor seks. Ze accepteerde het aanbod, maar kwam er later achter dat de man hartstikke blut was. En daar was ze absoluut niet blij mee…

Kidnappen

De prostituees besluiten de man te kidnappen en hem te dwingen om te betalen. Om de boodschap nog wat duidelijker te maken, trekken beide vrouwen een mes tevoorschijn. De man bedenkt zich geen twee keer en duikt op de achterbank.

Groot mes

In de video is duidelijk te zien dat de man behoorlijk in paniek is. Wat wil je ook, als er met een mes in je gezicht gezwaaid wordt!? Een van de prostituees schreeuwt dat ‘ze hem niet gaan vermoorden, maar iets beters hebben ’. Het plan is om hem zó bang te maken, dat hij alsnog het geld tevoorschijn tovert
Gelukkig voor de man, veranderden de prostituees van gedachten. Na hem flink te hebben uitgescholden, laten ze de arme kerel gaan.

25 jaar in de gevangenis

Als de prostituees gepakt worden, hebben ze een groot probleem. In Virginia staat maximaal 25 jaar gevangenisstraf op kidnapping met een pistool of een mes. Niet zo handig om vol met je face in een livestream te verschijnen, dames!

Bekijk de live kidnapping hieronder:

Bron: stylemonument.com, Flyheight.com

Bizarre ontvoering in Amsterdam!