2803068 bsr agency 1 scaled 1

Mike Tyson betrapt Brad Pitt met zijn ex! "Smeekte me niet te slaan"

Net binnenapr 29 2023, 12:57
Wat hebben Mike Tyson en Brad Pitt met elkaar gemeen? Ze zijn allebei man, beroemd en hebben blijkbaar ook dezelfde smaak als het op vrouwen aankomt. Mike Tyson heeft namelijk onthuld dat hij de beroemde acteur heeft betrapt met zijn ex en dat Brad hem smeekte om hem niet te slaan.

Mike Tyson betrapt Brad Pitt

Mike Tyson was getrouwd met actrice Robin Givens, maar ze zijn al snel gescheiden. Volgens de advocaat van Givens vreesde ze voor haar veiligheid wegens aanhoudend geweld vanuit Tyson. Na twee jaar was de scheiding afgerond, maar nog voordat de scheiding helemaal rond was, betrapte Mike Tyson haar met Brad Pitt.

'Hij smeekte me om hem niet te slaan'

“Ik werd knettergek toen ik hem samen met haar betrapte,” vertelde Mike Tyson tijdens een interview met Sway in the Morning.
“Je had zijn gezicht moeten zien, toen hij me zag. Ik ging nog dagelijks naar haar toe voor seks, maar op die dag was Brad Pitt er eerder dan ik. Je moest de blik op zijn gezicht zien. Hij zag eruit alsof hij klaar was om zijn laatste sacramenten te ontvangen . Volgens de bokslegende smeekte de beroemde acteur hem om hem niet te slaan.

Bekijk de beelden

Bekijk het interview hieronder.
MIKE TYSON AND ROBIN GIVENS STOCK IMAGE. PICTURES JUANITA COLE/LFI UJC.***MANDATORY CREDIT FAILURE TO DO SO WILL INCUR DOUBLE FEES***
Nieuws over Brad Pitt's eigen scheiding...
Bron, beeld: BSR Agency YouTube
"}])