miljuschka

Miljuschka laat achterste zien en haalt uit naar haters "Kus 'm"

Net binnenmrt 24 2023, 16:44
Miljuschka Witzenhausen heeft haar volgers weer eens vermaakt met eerlijke een foto in bikini. Dit keer heeft ze er echter ook een uithaal bij gezet voor haters.

Miljuschka laat achterste zien

Miljuschka laat zien dat zij naast alle complimenten ook flink wat haat commentaar krijgt op haar curvy lichaam. Iemand haalt uit naar de presentatrice met een gemene opmerking.
De persoon schrijft namelijk “Je wordt steeds dikker en dikker. Of is dat je passie?”... Iemand anders haalt uit met deze zin: “Degene die positief op zulke foto’s reageren zijn natuurlijk ook maatje teveel”

Haalt uit naar haters

Miljuschka is terecht trots op haar curves en trekt zich niet zoveel van de kritiek aan, maar ze vond het nodig om te reageren omdat de comments maar blijven komen. Ze meldt dit met een sneer naar alle haters: “Dit soort reacties. Ze blijven maar komen, maar ze kunnen m’n kont kussen.”

Hieronder de post:

miljuschka 3087432920473920805 576x1024
Onlangs ging ze nog viral met een ontmaskering van Instagram modellen die foto's bewerken. 'Ik toon u de gestrekte arm uitrek foto', schrijft Miljuschka bij de eerste foto. Bij de tweede foto schrijft ze: 'En de ik zit gewoon lekker foto. Het is allemaal maar net hoe je het bekijkt.'
image 231 768x1365
Via IG Roddelpraat