snapinstaapp 329530387 1401884963889375 1473826330663291203 n 1080

Monica Geuze en Yolanthe vluchten voor conducteur bij Jachtseizoen (video)

Net binnenfeb 19 2023, 12:33
Monica Geuze en Yolanthe Cabau probeerden tijdens opnames van Jachtseizoen de aandacht van fans te ontwijken. Op Station Amersfoort vroegen ze vriendelijk aan een NS-medewerker of hij de OV-poortjes kon openen. Hij wees erop dat ze een kaartje moesten kopen. Ondertussen leidden een aantal fans de dames af. Terwijl ze door de poortjes wilden gaan, kwam er een vrouw op hen af voor een foto. Nadat de foto was genomen, glipten de vrouwen door de poortjes zonder te betalen.

Monica Geuze en Yolanthe bij Jachtseizoen

Monica vindt het spannend, aangezien de NS-medewerker boos leek te zijn. Yolanthe stelt voor om achter de kiosk te gaan staan om minder op te vallen. Eerder spraken de mannen van Jachtseizoen over de deelname van Yolanthe en Monica. Beiden zijn in verschillende jaren verkozen zijn tot de mooiste vrouw van Nederland.
Hoewel het proberen te ontsnappen aan de aandacht van fans begrijpelijk is, mag je natuurlijk niet zwart reizen. Niet betalen van je reiskosten is strafbaar en kan natuurlijk leiden tot boetes. Het programma Jachtseizoen heeft de regel dat je geen geld mag gebruiken om te reizen. Dat bracht Monica Geuze en Yolanthe in een lastig pakket.
Uiteindelijk lukt het de dames om de conducteur te ontsnappen.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: Shownieuws