Monica Geuze reageert op ophef nieuw dieet! 'Iedereen heeft een mening!' (Video)

Net binnenmei 30 2020, 12:39
Monica Geuze reageert eindelijk op alle ophef rond haar nieuwe dieet. Volgers waren bang dat de vlogster teveel zou afvallen. In een nieuwe video vertelt Monica meer over het dieet en haar lifestyle keuzes.
Bij het Keto dieet eet je veel vetten en weinig koolhydraten. Hierdoor zou je dus gewicht moeten verliezen. Monica wilde zo een paar kilo kwijtraken, maar dat werd haar absoluut niet in dank afgenomen. Bezorgde volgers vroegen haar om alsjeblieft met het dieet te stoppen.

Veel reacties

Monica heeft zoveel reacties op het dieet gekregen, dat ze door de bomen het bos niet meer ziet. ' Het lijkt wel alsof iedereen een mening heeft' , laat de vlogster weten.

Vegan lifestyle

Alle ophef over het dieet heeft Monica wel aan het denken gezet 'Iedereen zegt natuurlijk al jaren andere dingen en iedere dag komt er wel weer een nieuw onderzoek uit. De ene dag is een avocado goed voor je, de volgende dag krijg je er kanker van', vertelt de vlogster in een nieuwe video. Ze wil nu uitzoeken of een vegan lifestyle iets voor haar is.

Bekijk de video van Monica hieronder:

Bron: Grazia, YouTube

Monica vertelt eerlijk over haar realityshow:

"}])