Morgan reageert voor eerste keer op zwangerschap Rodanya

Net binnenaug 28 2019, 22:23
Morgan en Rodanya deden afgelopen jaar mee als koppel aan Temptation Island. Hun relatie overleefde het programma niet, maar korte tijd later maakte Rodanya bekend dat ze zwanger van hem was, maar dat hij 'geen papa wilde worden'. In een vlog op zijn Youtubekanaal reageert Morgan voor het eerst op het nieuws.
“Ja, ik word vader. Ik krijg samen met Rodanya een klein kindje, een klein jongetje. Ik zie dat als een zegening, een blessing. Iets supermoois”, aldus Morgan. “De reden dat ik er nog niks over heb gezegd op social media, is dat de kleine daar niet voor heeft gekozen. Het is een levend kindje straks die niet heeft gekozen bedolven te worden onder speculaties en meningen van mensen. Rodanya en ik zijn in de schijnwerpers gekomen, maar een klein kindje kiest daar niet voor. Daarom vind ik dat dat soort dingen niet op social media besproken hoeven te worden.”
Het gerucht dat hij geen papa wil worden ontkent hij stellig. “Er zijn een hoop dingen rondgegaan over mij, dat ik niets te maken zou willen hebben met de kleine. Dat is totaal niet waar, ik moest het wel even laten bezinken want het was onverwachts. Het is puur omdat ik dit soort dingen eigenlijk niet voor social media vindt en privé moet houden.”
Na de break-up met Rodanya staat hij weer open voor een nieuwe liefde. “Ja ik ben single, lekker vrijgezel op dit moment. Wat ik in een vrouw zoek is iemand die een beetje gedreven is en een doel voor ogen heeft. Ik hou ervan als een vrouw zelfstandig is en een eigen wil heeft. Je hoeft me niet altijd gelijk te geven.”

Bekijk het hele verhaal van Morgan hier: