screenshot 12 05 2020 13 43 40 1

Dit Nederlandse megajacht mét autoshowroom kost 300 miljoen! (Video)

Net binnenmei 01 2020, 15:03
Stel, je wint de loterij en krijgt een miljard euro of meer. Wat doe je dan? Een megajacht kopen bijvoorbeeld! Voor 300 miljoen euro ben je de gelukkige eigenaar van dit superzieke jacht. Inclusief waterval, glazen autoshowroom, kleine onderzeeër en meer….

Glazen autoshowroom

Het megajacht is van Sea Level Yacht Design uit Amsterdam. Het schip is niet alleen gigantisch, het heeft ook een beek, een zwembad, een grote garage en acht VIP-hutten. Aan de achterzijde is een glazen autoshowroom waar je op een oppervlakte van 1100 vierkante meter je fancy auto’s kunt showen. Liever een ander vervoermiddel? Dan kun je altijd de helikopter pakken vanaf het landingsplatform aan de voorzijde.
Daarnaast is er ook nog een garage voor een kleine onderzeeër en ligt er in de kelder van het megajacht een flinke motorboot klaar. Opties genoeg dus!

Sauna en massagesalon

Ook aan boord is er genoeg luxe. Zoals een beekje dat over twee terrassen loopt en vervolgens als waterval in een zwembad uitkomt. Het megajacht is geschikt voor maximaal twaalf gasten in achter VIP-hutten. De eigenaar heeft het helemaal goed voor elkaar met een eigen appartement mét bubbelbad van 250 vierkante meter, een sauna en een massagesalon.

300 miljoen dollar

En dat allemaal voor maar net 300 miljoen dollar, ruim 270 miljoen euro. Of de boot ooit wordt gebouwd is onzeker, omdat op dit moment niemand zijn handtekening onder het koopcontract heeft gezegd. Snel een loterijticket kopen dus!

Check het megajacht in onderstaande video:

Bron: AD.nl, Sea Level Yacht Design, YouTube

Nog een leuk bootje: