whatsapp image 2023 03 24 at 123753

Nicol Kremers gespot "doorgesn*ven" tijdens koningsnacht (beeld)

Net binnenmrt 09 2023, 11:20
Nicol Kremers is lekker aan het genieten van haar single-life. Een bron van Roddelpraat stuurde een foto van haar, waarop volgens de uploader te zien schijnt dat ze nog wat witte poeder op haar gezicht heeft. Volgens de bron was ze flink aan de drank en ook lekker aan de wit. Laten we gelijk duidelijk zeggen dat dit geruchten zijn en absoluut niet zeker weten wat hiervan waar is.
De ex van Peter Gillis is ontzettend veel in het nieuws en mensen blijven boeiend vinden wat ze allemaal doet en laat. Onlangs stond ze op de KamaSutra beurs en dat zorgde ook voor behoorlijk veel "nieuws" rondom de Brabantse.

Nicol Kremers

Zo zei ze tijdens een interview met PowNed dat ze zelf maar een roze fiat had gekocht en die van Peter niet meer nodig had. Later bleek volgens een juicepagina dat ze de auto niet had gekocht maar gehuurd. Gelukkig werd heel Nederland hiervan op de hoogte gebracht.
Nu het Koningsnacht was en ze lekker haar eigen centen verdiend, gaat ze natuurlijk op stap. Iemand die blijkbaar niets beters te doen had, vond het heel spannend om daar even foto's van te maken. Roddelpraat zette die foto gelijk online, dus nu kun je 'm hier ook vinden.
We kennen Nicolleke natuurlijk allemaal uit de hitshow Massa is Kassa, waar je Peter en zijn bende van ellende kan volgen. Al een tijdje zijn Peter en Nicol uit elkaar, maar met rust laten ze elkaar niet echt. Als een van de twee aan het woord is, wordt de ander namelijk bijna altijd genoemd.

Bekijk de beelden hieronder:

nicol kremers doorgesnoven 473x1024