Rapper Zuen Van THC Overleden

Net binnendec 12 2014, 18:51
Het tragische nieuws heeft ons zojuist bereikt dat rapper Zuen van de groep THC op 33-jarige leeftijd is overleden. Als een van de grondleggers van THC heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het ontstaan van de Nederlandse Hip Hop scene zoals we die nu kennen. Zuen kreeg landelijke bekendheid met het nummer "Wil je weten hoe het voelt" in samenwerking met THC collega's Rbdjan & Rocks, afkomstig van de inmiddels classic mixtape THC Mixtape Vol 1.
Hieronder is Zuen te zien in een interview samen met Rocks uit 2006:
[embed][/embed]
Afgelopen jaren was het stil rond de muzikale carriere van Zuen, echter kondigde Rocks enkele weken geleden nog een nieuw album aan van Zuen met de titel "Draai Zuen".

THC 4 LIFE Binnenkort het Zuen album "DRAAI ZUEN" #THCRECORDZ #THC4LIFE #A.C.A.B. #TuindorpHustlerhttp://t.co/a4bVZq0c9k
— ROCKS (@ROCKSvdTHC) December 1, 2014

Volgens RapoTube
was Zuen al geruime tijd aan het vechten tegen de ziekte kanker, maar heeft vannacht (12 december 4.00 uur) de strijd verloren.
Wij willen hierbij onze condoleances aanbieden en wensen alle THC-Leden, vrienden & familie heel veel sterkte toe.

Vriendschap is een droom Broederschap duurt een eeuwigheid A photo posted by Snoop Rocky Dogg (@rocks_vd_thc) on

Rocks had een track voor Zuen geschreven om hem te steunen, die Zuen helaas niet meer heeft mogen horen. Die track heeft hij online gezet. Beluister de track 'Op Een Dag' hier.