nieuw formaat

Rens Kroes zet reacties uit na veroordeling van haar man! "Slachtoffer doodsbang voor haar

Net binnenmrt 27 , 20:43
Rens Kroes zet reacties uit na veroordeling van haar man! "Slachtoffer doodsbang voor haar"
Het Openbaar Ministerie heeft vandaag vier jaar cel geëist tegen Sid S., de man van foodblogger Rens Kroes. Een bekend roddelkanaal deelde eerder al meerdere verontrustende verhalen over de man van Rens. Hij zou in 2016 een vrouw hebben verkr*cht. Maar nu heeft het slachtoffer ook onthuld bang te zijn voor Rens zélf.

Vier jaar voor man van Rens Kroes

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft al eerder over de zaak geschreven en deelde vandaag in meerdere Instagram story's dat deze zaak al jaren speelt.
Yvonne deelde in 2023 op haar Instagram: "De man waarmee ze inmiddels vijf jaar getrouwd is en een dochter heeft is vervolgt door het OM voor verkrachting. Het schijnt dat een jongedame Sid in haar appartement op heeft gesloten en daarna n**kt haar uit is gerend en overstuur de politie heeft gebeld, met de mededeling dat hij haar die nacht verkr*cht heeft."
Dit alles zou hebben plaatsgevonden op 9 september 2016. Inmiddels bijna acht jaar geleden. Ook zij hij zou volgende tegen het slachtoffer hebben gezegd: "Ik breek je nek als je je beweegt’, en: "Ik vermoord je serieus."

Slachtoffer getraumatiseerd

Het slachtoffer zou tot op de dag van vandaag nog veel last hebben. De zus van het slachtoffer zou een verklaring hebben voorgelezen die veel impact heeft gemaakt. De Telegraaf meldt: "Het slachtoffer kan op deze manier haar trauma niet verwerken en is somber, bang en heeft moeite om mannen te vertrouwen."

Slachtoffer is bang voor Rens Kroes

Het slachtoffer zou bang zijn voor Sid S. maar ook voor Rens. Kroes zou het slachtoffer namelijk eens hebben aangesproken op een festival en haar vervolgens een vriendschapsverzoek hebben gestuurd. Dit zou ze als intimiderend hebben ervaren.

Sid S. zou willen vluchten

Sid S. is opgegroeid in Ivoorkust maar heeft daarnaast ook de Amerikaanse nationaliteit. Er wordt gevreesd dat hij zou vluchten vandaar dat hij naar het huis bewaring moet. Nederland heeft namelijk geen rechtshulpverdrag met Ivoorkust waardoor hij zou kunnen vluchten.
whatsapp image 2024 03 28 at 151100
whatsapp image 2024 03 28 at 151101 2
Bron: Instagram, Life of Yvonne, DenD
"}])