screenshot 18 9 2021 12 10 08

Doutzen Kroes hard gebasht door BN'er "Opgescheept met nonsens door jou" (Beeld)

Algemeennov 26 2023, 15:37
Tim Hofman haalt keihard uit naar Doutzen Kroes op X. Volgens Tim heeft Doutzen een 'verdord en verlept' moederhart. Het heeft allemaal te maken met de mazelen, omdat de afgelopen tijd het aantal gevallen hiervan is toegenomen. Volgens Tim kijken mensen anders naar vaccineren doordat meerdere bekende Nederlanders zich tijdens de coronaperiode als een 'wappie' hebben gedragen.

Tim Hofman is boos op Doutzen Kroes

De mazelen leek heel even een uitroeibare ziekte, maar de afgelopen tijd zijn het aantal gevallen toegenomen in Europa. De vaccinatiegraad kachelt daalt, dit blijkt uit cijfers van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie). Jeanne-Marie Hament van het Rijksvaccinatieprogramma vertelt dat er veel is veranderd in de houding tegenover het vaccineren. Dit heeft natuurlijk te maken met de coronaperiode. Tim Hofman haalt keihard uit naar Doutzen Kroes omdat hij vindt dat dit te danken is aan bekendheden zoals Doutzen die heel kritisch waren tijdens de coronatijd. Hij schrijft op X: " Door mensen zoals zij zitten we nu weer met de mazelen opgescheept"
Daar blijft het niet bij want Tim gaat verder op X: “Bedankt Doutzen Kroes, Isa Kriens, Jorn Luka, Lange Frans, Wybren van Haga en al hun vrienden met verdorde moederharten en verlepte kinderbreinen die het idee ‘eIgEn OnDeRzOeK is evenveel waard als wetenschap’ mainstream maakten waardoor we nu met deze nonsens zitten opgescheept ?.”

Tim is kritisch op meerdere bekende Nederlanders

Tim benadrukt dat dit soort type bekende Nederlanders niet echt snugger zijn. Hij gaat verder op X: “Herinner me echt gesprekken met influencers en BN’ers die dan vertelden dan ze big pharma en ‘het systeem’ zat waren, vervolgens een opsomming gaven van de nadelen van kapitalisme zónder kapitalisme te benoemen en dan uit protest rechtse pro-grootkapitaal partijen gingen stemmen.”

Lange Frans reageert op Tim Hofman

Lange Frans reageert verbaasd op Tims sneer. “Uhm… Graag gedaan denk ik lieve Tim. Al kan ik me niet heugen dat ik ooit iets over mazelen heb gezegd.” Doutzen heeft er niet op gereageerd.

Bekijk hier de beelden

schermc2adafbeelding 2024 01 26 om 162545 798x1024
schermc2adafbeelding 2024 01 26 om 162552 1024x269
Bron: Instagram, X, Mediacourant
"}])