ontwerp zonder titel 3 1

Man laat fillers in zijn jongeheer zetten: "Ze vinden dit aantrekkelijker" (Beeld)

Algemeenjun 05 2023, 8:45
De Braziliaanse Israel Cassol geeft graag geld uit aan zijn uiterlijk. Hij heeft ooit in de Playboy gestaan en vergaarde daardoor bekendheid. Inmiddels heeft hij al meer dan 300.000 euro uitgegeven aan allerlei operaties. Van een biloperatie tot aan allerlei plastische chirurgische ingrepen. Dit keer gaat hij onder het mes voor wel iets heel bijzonders.

Fillers jongeheer

Hij vertelt: "Ik heb last van de vorm die hij heeft, het is geen phimosis (een aandoening waarbij de voorhuid van de man strak zit en zich niet terug kan trekken achter de eikel). Daarom ga ik deze penisharmonisatie laten doen ". Hij benadrukt dat hij voor zijn lichaam, stijl en haar zorgt. Daarom noemt hij zich ook wel 'metroseksueel'. De operatie aan zijn geslachtsdeel zal voor hem veel veranderen.

Aantrekkelijker voelen

De Braziliaan vertelt verder: "Ik ben altijd ijdel geweest, ik was model en werk nog steeds in de artistieke wereld. Ik wil er altijd mooi uitzien voor mijn publiek en ik wil de 'ideale' fysieke verschijning hebben als ik in de spiegel kijk ". Israel stond in 2022 op de cover van Playboy magazine. Zijn doel is om meer mannen te stimuleren verschillende oplossingen te zoeken om zelfzekerheid te zijn. "Het belangrijkste is om voor onszelf te zorgen, een goed gevoel van eigenwaarde te hebben en het leven te leiden zoals we dat willen."

Mislukte fillers

Het loopt niet altijd goed af met fillers. In een TikTok video laat een vrouw haar opgezwollen zien. “De foto’s laten niet eens echt goed zien hoe groot ze echt zijn – het is echt leip”, zegt Kailee Jones, 23 jaar, over haar opgeblazen lippen. De vrouw uit Philadelphia zei dat ze afgelopen november voor het eerst lip-fillers nam, omdat ze vond dat haar lippen te klein waren voor de rest van haar gezicht.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Youtube