'Roger al verloofd met nieuwe vriendin! Een paar maanden na Temptation'

Net binnensep 06 2019, 21:44
Roger en Laura werden dit jaar bekend als misschien wel het saaiste koppel dat ooit aan Temptation Island meedeed. Toch overleefde hun relatie het programma niet. Volgens geruchten zou Roger zelfs nu al trouwplannen hebben met zijn nieuwe vriendin.
Na afloop van Temptation besloten Laura en Roger een punt achter hun relatie te zetten. Laura blijft echter berichtjes ontvangen over haar ex. Zo kreeg ze onlangs een DM met het bericht dat Roger verloofd zou zijn. “Ik vind het heel apart dat Roger nu al verloofd is met die dame”, schreef de volger.
(tekst loopt verder onder de afbeelding)
Roger verloofd
Laura is de berichtjes zat en schrijft op haar Insta Stories: “Ik snap niet dat mensen mij dit maar steeds opnieuw en opnieuw komen vragen. We hebben al aangegeven dat we nu gewoon vrienden zijn, dus als je nieuwsgierig bent wat Roger nu doet, wat zijn volgende stappen zijn, wie zijn nieuwe vriendin zou zijn of niet, of hij verloofd is: hij heeft ook een account! Het is echt zo radeloos dat jullie mij die vragen stellen of via mij iets proberen te weten te komen."
Roger verloofd