Zó denken Rotterdamse jongeren over vreemdgaan: 'Dames zijn sneaky!' (Video)

Net binnenjun 28 2020, 13:31
Wanneer ga je vreemd? Volgens de één is zoenen al een 'no go' terwijl een ander de grens legt bij een avontuurtje tussen de lakens. Kleine John ging op onderzoek uit in Rotterdam en vroeg aan verschillende jongeren hoe zij denken over vreemdgaan. En daar kwamen hele uiteenlopende reacties op...
In de onderstaande video interviewt Kleine John een aantal Rotterdamse jongeren, met de vraag: wat vind jij van vreemdgaan? Van 'Ik hou van mensen die vreemdgaan' tot 'het kan gewoon niet' , de meningen zijn behoorlijk verdeeld.

Vreemdgaan is echt verrot

De eerste meisjes die geïnterviewd worden zijn heel duidelijk: 'Vreemdgaan is echt verrot. Als je een relatie hebt, moet je gewoon trouw blijven. Het kan gewoon niet, het is geen respect voor jezelf hebben'. Een andere jongen deelt dezelfde mening : 'Het is faya toch!? Kan echt niet.' Zijn vriend pakt zijn kans en houdt een heel betoog: 'Ik denk persoonlijk dat het ligt bij de man en de vrouw zelf...' Een 'zeer politiek correct antwoord' volgens Kleine John.

Ik hou van mensen die vreemdgaan

Maar toch denkt niet iedereen er zo over. 'Ik hou van mensen die vreemdgaan man' , zegt iemand. Als Kleine John vraagt waarom, zegt hij: 'Bro, je leeft maar één keer toch?' Misschien omdat hij zelf al een aantal keer bedrogen is?

Bekijk de hele video hieronder:

Bron: YouTube