screenshot 12 2 2023 15 00 19

Selma Omari woest op Roddelpraat na hoofddoekje opmerking! "Jouw moeder..."

Net binnenjan 05 2023, 13:10
Selma Omari sluit zich aan bij een grote groep Nederlanders. Deze zijn pislink over de opmerkingen die Jan Roos en Dennis Schouten in de nieuwste aflevering van Roddelpraat maken. De roddelmannen delen hun meningen over het vieren van internationale hijab (hoofddoek) dag. Door hun opmerkingen over vrouwen die hoofddoeken dragen en het vieren daarvan krijgen de twee en stortvloed van kritiek over zich heen.

Selma haalt uit

Ook Selma Omari voelt zich duidelijk geroepen om dit moment niet stil te blijven. Onder de post van Dennis Schouten waarin hij de aflevering promoot, post ze. "Jouw moeder had je 100% liever ingeslikt dan gebaard." Dennis reageerde nog zelf nog niet, maar een aantal volgers wel. Een van zijn volgers zei tegen Selma dat ze "haar hoofddoekje maar snel moest op doen en naar de keuken moest gaan".

Hoofddoekje

In de aflevering waar Selma op reageert, worden verschillende dingen gezegd over vrouwen die een hoofddoek dragen. Jan Roos zegt onder andere dat hij "een schurfthekel heeft aan hoofddoekjes". Hij doet er nog een extra schepje bovenop door tegen Dennis te zeggen dat ze wel "makkelijk het zaad uit hun mond kunnen vegen". Dit zei hij nadat Dennis vertelde dat hij een seksuele fantasie heeft waarin hij naar bed gaat met iemand die een hoofddoek draagt.

Bekijk de video vanaf minuut 36 voor het fragment.

schermafbeelding 2023 02 12 om 12
Bron: YouTube
"}])