demi at

Temptation-Demi eerlijk over ingreep van 5000 euro! 'Ik heb me altijd lelijk gevoeld'

Net binnenmei 01 2020, 21:06
Demi Rutting nam na Temptation Island afscheid van ex Sidney én haar voormalige neus. De blondine ging onder het mes in Amsterdam voor een correctie. In een nieuwe video vertelt ze eerlijk over de ingreep.
'Ik had een bobbel op mijn neus, dat heeft best invloed gehad op mijn leven. Ik ben er heel lang erg onzeker over geweest. Als meiden een mooie neus hadden, ging ik echt kijken van: ‘Wow, waarom heb ik niet zo’n mooie neus?’ Ik durfde niet eens meer naar feestjes. Mentaal was dat best wel zwaar ', vertelt Demi in een video op YouTube.

Operatie van 5000 euro

'Nu ben ik wel wat zelfverzekerder, maar nog niet honderd procent' , vervolgt Demi geëmotioneerd. De operatie was niet goedkoop, 5000 euro om precies te zijn, maar spijt heeft ze er zeker niet van.

Trots zijn op jezelf!

Demi krijgt veel lieve reacties op haar video. Zo schrijft een fan: 'Fijn dat je er zo open over bent! Je bent hoe dan ook een prachtige vrouw! ' Een ander reageert met: 'Heel knap van je dat je het zo verteld, je openstelt en je gevoel laat zien. Met of zonder bobbel op je neus, je bent een pracht meid van binnen en van buiten! Ik hoop dat je ooit met de volle 100% kan zeggen dat je blij ben met je uiterlijk. TROTS ZIJN OP JEZELF '

Bekijk het eindresultaat van de correctie en de video hieronder:

neusjob
Bron: Lovereality, YouTube

Zo onzeker is Demi niet meer!