'Temptation-verleider Giorgio opgenomen in psychiatrische afdeling na zelfmoordpoging'

Net binnensep 04 2019, 14:29
Temptation-verleider Giorgio is momenteel opgenomen een psychiatrische afdeling, nadat hij onlangs een zelfmoordpoging ondernam. In het Belgische magazine TV Familie doet hij zijn verhaal.
Giorgio kwam niet zo lang geleden nog in het nieuws, nadat hij en zijn verloofde Samra in elkaar werden geslagen tijdens een festival. Diezelfde Samra blijkt nu de oorzaak te zijn van zijn poging een einde aan zijn leven te maken.
"Ik was dolgelukkig met mijn verloofde Samra, zij was de vrouw van mijn leven", vertelt Giorgio. "De liefde bleek echter niet wederzijds en dus zag ik geen andere uitweg dan mijzelf van het leven te beroven."
"Toen ik begin juli met m’n ouders in Italië op vakantie was, hoorde ik viavia dat Samra twee jongens in haar appartement had uitgenodigd waarmee ze nadien is gaan feesten. Zoiets doe je toch niet als je vriend zo ver van huis is? Volgens haar moest ik me daar niet druk om maken en was er niets gebeurd. Hoewel ik moeite had om haar te geloven, vergaf ik het haar en vroeg ik haar zelfs ten huwelijk."
Hiermee bleken de problemen echter niet voorbij. Samra beschuldigde hem dat ze door hem mishandeld was en later zelfs dat ze zwanger van hem was. "Weet je nog dat ik enkele maanden geleden vertelde over onze miskraam? Ik wou zo graag papa worden, maar wat bleek: Samra is nooit zwanger geweest! Haar buurvrouw was wél zwanger en Samra had haar gevraagd om zo’n predictortest in haar plaats te doen. Zij weigerde dat, omdat ze vond dat je zoiets niet kan maken. Samra had dus opnieuw gelogen. Ik voelde me zo vernederd."
Uit liefdesverdriet nam Giorgio dertig slaappillen in. "Ik ben in een coma beland en ben nu gedwongen opgenomen in de psychiatrie. Maar ik hoor hier niet, ik wil terug naar huis en een nieuw leven starten zonder Samra."