57980203 bsr agency scaled e1683482552729

Tygo Gernandt: "Ik ben single" Vriendin wist van niets? Reageert

Net binnenfeb 05 2023, 13:43
Acteur Tygo Gernandt was onlangs te gast bij Robert Roddenburg voor het YouTube programma 'Open Kaart'. Hierin werd hij gevraagd naar zijn relatiestatus, waarbij de acteur duidelijk liet weten single te zijn. Dit tot grote verbazing van zijn vriendin Dianne, die meteen even wat bewijs opstuurde naar een juicekanaal om te laten weten dat het stel toch echt nog bij elkaar is.

Tygo Gernandt bevestigt relatiebreuk

'Ben je momenteel verliefd?' vraagt Robert aan Tygo, die stellig 'nee' antwoordt. Vervolgens vertelt de acteur dat hij wel een relatie heeft gehad, maar dat hij nu single is. Juicekanaal Reality FBI deelde dat zij al eerder een bericht hadden gekregen over de vermeende breuk van Tygo en zijn vriendin Dianne. Zo had iemand hun een dm gestuurd over dat Tygo er klaar voor leek 'een vriendin mee te nemen naar huis'. Reality FBI heeft dit gecheckt bij zowel Tygo als Dianne, maar kreeg alleen van Dianne een ietwat vage reactie: 'Wauw oke', zei ze.

''Klopt geen f* van''

Na de aflevering van Open Kaart dm'de Reality FBI haar weer over de bevestiging van Tygo, waarna zij reageerde: 'Je kan het beter doorgestoken kaart noemen dat programma. Klopt geen f*ck van dit verhaal, we waren twee dagen geleden nog samen'. Als bewijs stuurde ze een screenshot van een gesprek met Tygo.

Bekijk de beelden

Bekijk hieronder de aflevering van Open Kaart waarin Tygo Gernandt zijn relatiestatus bespreekt en de bewijzen die zijn vriendin Dianne opstuurde naar Reality FBI.
schermafbeelding 2023 05 05 om 132011
schermafbeelding 2023 05 05 om 132000
BSR Agency
Bron, beeld: Instagram, YouTube