tas

Welke tassen zijn populair onder celebs?

Net binnenjan 05 2023, 22:16
Houden we er niet allemaal van om in de gaten te houden wat er gaande is in het leven van beroemdheden? Wat doen ze en met wie gaan ze uit? Het belangrijkste is: wat dragen ze en wat zijn de favoriete designertassen van beroemdheden? We hebben wat onderzoek gedaan om erachter te komen wat de meest gedragen designertassen in de wereld van beroemdheden zijn en hebben een top 4 gemaakt, speciaal voor jou. Uiteraard kun je ook voor een Ted Baker tas kiezen!

Dior Saddle Bag

Geïnspireerd door de gestroomlijnde vorm van een zadel, is de Dior Saddle Bag een van de meest populaire it-tassen van de 21e eeuw. De Dior Saddle Bag kwam in beeld nadat deze verscheen in de serie Sex and the City, dit zorgde ervoor dat deze crossbody tas dames snel populair werd. Het werd meteen enorm populair. Nu is de Dior Saddle Bag weer trending. Dior maakte een comeback en bracht de tas opnieuw uit, in hetzelfde betrouwbare ontwerp. In de wereld van beroemdheden kunnen ze geen genoeg krijgen van deze tas. De tas is te zien bij vele beroemdheden, in allerlei verschillende designs. Zowel de nieuwe versies als de vintage worden heel vaak getoond.

Chanel 2.55 Flap Bag

Bijna elk lid van de sociale elite bezit minstens één Chanel 2.55 Flap Bag. Het is de enige tas die we 100% tijdloos en klassiek kunnen noemen. Ontworpen door de enige echte Coco Chanel, was deze tas destijds een schok. In februari 1955 (Chanel 2.55, kijk eens wat ze daar deden) kwam de eerste editie van deze prachtige tas uit. Het was de eerste damestas met een schouderband, waardoor vrouwen met hun handen konden doen wat ze wilden. Dit werd gezien als een teken van rebellie, al kan het helaas waarschijnlijk niet als een luiertas gebruikt worden.

Fendi Baguette Bag

De Fendi Baguette Bag: Een tas waar het merk zelf in eerste instantie niet blij mee was. Ze hielden echt niet van het model van de tas. Later realiseerden ze zich dat ze de zogenaamde: first It-bag ooit hadden ontworpen. De tas dankt de naam aan het feit dat Franse vrouwen hun stokbrood altijd onder de arm meenamen. In de bekende hitserie 'Sex and the City' was het Carrie (Sarah Jessica Parker) die midden op straat riep: "It's not a bag, it's a baguette". Sindsdien kreeg de baguettetas veel aandacht en zag iedereen het als een iconische tas. Sarah Jessica Parker heeft 'slechts één accessoire' praktisch veranderd in een icoon.

Hermès Birkin Bag

De meest geliefde tas onder beroemdheden is zeker de Hermès Birkin Bag. De tas wordt ook wel 's werelds meest populaire accessoire genoemd en is de droomtas van velen van ons. De Birkin tas is vernoemd naar de Engelse zangeres en actrice Jane Birkin. Een vrouw met een passie voor luxe en modieuze kleding, voor wie de tas oorspronkelijk is gemaakt. Jane was logischerwijs de trendsetter van deze tas. Nu heeft bijna elke beroemdheid een Hermès Birkin-tas in hun collectie.