will smith

Will Smith klap wél in scène gezet? Chris Rock wist niet van Jada's ziekte! "Ruzie is niet uitgesproken!"

Net binnenjan 28 2022, 18:36
Vandaag is de hot topic het moment bij de Oscars waarbij Will Smith Chris Rock een klap geeft. Inmiddels zegt Chris Rock dat hij niet wist van de ziekete van Jada Smith. Volgens een journalist bij NRC zou de klap in scène zijn gezet.

Will Smith zijn klap

Volgens Wafa al Ali, journalist bij NRC, kan hij zich geen Oscareditie herinneren zonder dat er een schandaal plaatsvindt. Om die reden is het voorval van Will Smith en Chris Rock volgens deze journalist in scène gezet.

In scène gezet?

Wereldsterren als Will Smith en Chris Rock weten hoe ze de aandacht moeten trekken .’ Hoofdredacteur van Vrij Nederland, Ward Wijndelt, vraagt zich af waarom de organisatie de beelden toch had uitgezonden, ondanks de 30 seconden vertraging. Hij vraagt zich ook af of Will Smith de Oscar wel verdiende na die klap.

Chris Rock claimt dat hij niets wist van Jada's ziekte

In de nieuwste update is bekend gemaakt dat de mannen hun ruzie niet hebben uitgesproken. Een bron meldt aan TMZ dat Chris en Will niet hebben gesproken, ondanks een claim van Diddy dat alles in orde was. De hele zaak heeft Chris verbijsterd. Hij ging na de klap rechtstreeks naar zijn kleedkamer en sindsdien is er geen communicatie meer geweest tussen de twee mannen.
Ook zegt een bron dat Chris niet wist van Jada's haaruitval. "The source says Chris had no idea Jada had alopecia and that he "doesn't have a mean bone in his body."
De Academy gaat het incident wel onderzoeken en mogelijk maatregelen nemen "The Academy condemns the actions of Mr. Smith at last night’s show. We have officially started a formal review around the incident and will explore further action and consequences in accordance with our Bylaws, Standards of Conduct and California law."

Bekijk hieronder de uitzending en de theorie dat de klap NEP zou zijn:

Bron: Youtube, talpa, mxxl.nl