ZANG COACHING BY FELICIANA @STUDIO WEST

Net binnenmrt 21 2014, 17:54
Deze maand geeft zangeres Feliciana zangles bij Studio West, de plek voor creatieve jongeren in Amsterdam Nieuw-West. Feliciana is o.a. bekend van de hit ‘Wild ‘n Young’ en wil jou graag de kneepjes van het vak leren. In de lessen werk je aan je ademhaling, techniek, (podium) presentatie, tekstbeleving, interpretatie, timing en bereik. Ook is er een mogelijk om samen met Feliciana te werken aan songwriting. Je kunt je inschrijven opwww.studiowest.nlvoor individuele, maar ook voor duo-zanglessen.
Studio West helpt jongeren met het ontwikkelen en realiseren van hun creatieve ideeën door het aanbieden van workshops, productiegroepen, masterclasses en andere speciale projecten.
OVER FELICIANA
De eenentwintigjarige talentvolle singer/songwriter Feliciana Cacciapuoti is klaar om de wereld te veroveren. Niet alleen heeft deze rijzende ster een uniek stem geluid maar verzorgd zij ook zelf de teksten en muziek. Haar passie, talent en doorzettingsvermogen gaat ervoor zorgen dat Feliciana de top bereikt. Als artiest zijnde heeft Feliciana al op verschillende Nederlandse poppodia gestaan zoals Paradiso en de Melkweg. Naast het brengen van haar eigen repertoire heeft Feliciana ook features onder haar naam staan met onder andere Cookin Soul, Mc Melodee, Chuck Inglish en The Pharcyde.
"}])