ontwerp zonder titel 3

Zo ziet Tropical Danny van zomerhit 'Toppertje' er nu uit

Net binnenjun 19 2022, 12:17
'Doe mij een Toppertje en een Breezer Ananas', wie kent het niet? De Amsterdamse Guillermo en Tropical Danny bestormden de hitlijsten in 2006, met hun zomerhit 'Toppertje'. Het is inmiddels 16 jaar later en je zal niet geloven hoe Tropical Danny er vandaag de dag uitziet.

Tropical Danny

Er zat helaas geen lange, muzikale carrière in voor het zangersduo. Na hun hit 'Toppertje', hebben we eigenlijk vrij weinig van Guillermo en Danny gehoord. Ze hadden ergens ook nog de track 'Kerstvakantie', een andere seizoenshit. 'Kerstvakantie' kon echter niet tippen aan het succes van 'Toppertje'.
De echte naam van Tropical Danny is Daan. Hij heeft later nog gewerkt in de muziekindustrie, als manager van rappers Donnie en Sef. Daarnaast heeft hij ook als assistent manager van de Jeugd van Tegenwoordig gewerkt. Beiden heren hebben er echter bewust voor gekozen om tegenwoordig niet meer in de media te komen. Inmiddels zijn er beelden opgedoken van Danny, anno 2022. De zanger ziet er letterlijk onherkenbaar uit, met tattooeages van top tot teen. Bekijk hieronder een video van hoe Danny er nu uitziet.

Toppertje

Bekijk hieronder een clip van 'Toppertje', van Guillermo en Tropical Danny.

Zomerhits:

Hieronder Jeroen van der Boom over zijn zomerhit.
Bron, beeld: Youtube