zusje jutta leerdam

Zusje Jutta Leerdam probeert lenig te zijn maar valt vies tegen!

Net binnenapr 06 2023, 18:06
De aandacht gaat normaliter naar schaatskoningin Jutta Leerdam, maar er blijkt ook nog een zusje te zijn. Misschien minder atletisch maar net zo beeldschoon.

Niet atletisch

Het atletische zit dan toch niet echt in de familie. De schaatster die werkt zich de naat uit om er zo top fit mogelijk uit te zien. Alleen denkt haar zusje daar anders over. Ja, die heeft ze en beeldschoon dat ze is. Het gaat om Beaudine Leerdam. De schaatskoningin deelt beelden van een work-out samen. "Ze hoefde maar 1 oefening met me te doen", schrijft ze bij de beelden. Alleen lijkt Beaudine daar helemaal geen energie voor te hebben.
De 16-jarige houdt zich liever toch bezig met andere dingen. Sporten zit er dus voor haar niet in. Het sporten mag dan niet in de familie zitten, maar

Jake Paul in Nederland

De schaatster is al enige tijd gelukkig in de liefde. Dit laat ze duidelijk merken op social media. Ze werden de twee samen gespot in Amerika en nu is hij mee naar Nederland. De schaatskoningin heeft hem naar ons kikkerlandje gebracht. De twee zijn door een aantal jongeren gespot. Wanneer ze door heeft dat ze wordt gefilmd, scheurt ze weg. De jongens kunnen hun geluk niet op en juichen wanneer ze beseffen dat ze de bokser spotten.

Bekijk de beelden hier:

screenshot 2023 05 06 at 181605 796x1024
"}])