Netflix komt met pikante Nederlandse serie over telefoonseks! (Video)

telefoonseks

Na de succesvolle series Ares en Undercover komt Netflix binnenkort weer met een Nederlandse Original. Al is deze wel iets pikanter: de serie gaat namelijk niet over studenten en geheime genootschappen, maar over telefoonseks.

De serie, die de toepasselijke naam ‘Dirty Lines’ heeft, speelt zich af in de jaren 80 in Amsterdam. In deze rumoerige periode werden de 06-sexlijnen steeds populairder. Een tripje naar de Wallen was niet meer nodig, spannende avontuurtjes konden ook worden beleefd vanaf de bank. Gevolg was dat er steeds meer telefoon-sex bedrijven kwamen en dat staat centraal in de nieuwe Netflix serie.

In Dirty Lines wordt de jonge zakenman Frank Stigter gevolgd, wie het maar niet lukt om een onderneming te starten. Toch geeft hij de hoop niet op: samen met zijn broer en zus beginnen ze het allereerste telefoon-sex bedrijf van Nederland. En dat project groeide uit tot een gigantisch succes!

‘We zijn heel trots om onze nieuwste serie Dirty Lines te mogen aankondigen. Het gaat over jonge ondernemers die een unieke kans in hun leven grijpen. De serie is een rauw portret van het liberale Amsterdam in de late jaren 80, geïnspireerd op het boek van Fred Saueressig’, vertelt de director van Netflix Originals.

De serie zal in 2021 op Netflix verschijnen.

Bekijk hieronder alvast de teaser:

Bron & beeld: Televizier, skoften.net

Lees ook: