New Wave 2020 officieel bevestigd! Eerste Rapper bekend!

New Wave 2020 officieel bevestigd! Eerste Rapper bekend!

5 jaar na het debuut en enorme succes van New Wave is nu officieel een nieuw album New Wave 2020 aangekondigd. Met de volgende lichting beloftevolle talenten in de NL Rap scene. De eerste naam is ook bekend gemaakt.

New Wave 2020

En het is een inmiddels bekende jonge artiest, Het gaat om een rapper die al een tijdje als de next best wordt gezien en die zich de afgelopen 2 jaar bewezen heeft: Ashafar.

Ashafar op New Wave 2020

Ashafar heeft zelf het grote nieuws naar buiten gebracht en meldt: Er komt officieel een #NewWave 2.0 uit ! En ik ben super blij dat ik de 1ste ben die dit nieuws te horen heeft gekregen. Laten we voor een legendarische album gaan❤️ ik heb er zin in🥀 @topnotchnl

Bekijk hier de aankondiging:

Bron: Ashafar

Eerste New Wave in 2015 was baanbrekend

Op initiatief van Top Notch, en mede mogelijk gemaakt door de Buma Music Academy, trokken ze zich begin 2015 terug op het waddeneiland Schiermonnikoog. De release van het album was op 10 april 2015. Het verscheen alleen digitaal. New Wave was in 2015 het meest gestreamde album op Spotify in Nederland.[2] Op 21 maart 2016 werd het album onderscheiden met een Edison voor album van het jaar.