Kinderen Marco Borsato reageren op Linda-Interview! 'Het zal me een zorg zijn'

Newsmrt 14 2021, 10:06
Na alle ophef over de affaires van Marco Borsato, deed de zanger gisteravond zijn hele verhaal bij Linda. Na afloop van het interview stroomde de - positieve en negatieve - reacties binnen. Ook Marco's kinderen hebben inmiddels gereageerd op de onthullingen van hun vader.
'Je wil half niet weten hoe trots ik op je ben, wat voor geweldige vader je altijd bent geweest en voor altijd zal zijn voor ons' , schrijft Marco's zoon Luca op Instagram. 'Het zal me een zorg zijn wat de rest van Nederland van alles vindt, maar ik weet wat voor pure man en mens jij bent, lieve pap.'

Grote voorbeeld

Daarnaast wil Luca één ding namens het hele gezin duidelijk maken. 'Ik spreek namens ons allemaal als ik zeg dat we ziels veel van je houden en je nooit maar dan ook nooit kwijt willen. Welcome back to this world of love & joy'. En als laatste wil hij nog iets persoonlijks kwijt. 'En laten we “één moment” nemen om nooit te vergeten dat je voor altijd mijn grote voorbeeld bent. En daarnaast voor vele anderen.'

Zoon woest

Al reageert Luca nu positief, dat was in eerste instantie absoluut niet zo. Volgens Marco was zijn zoon woest toen verhalen over zijn vreemdgaande vader volop in de media kwamen. 'Ik vroeg: 'Jongens, ik wil jullie even iets vertellen, willen jullie naar me toe komen?' Toen zei mijn oudste heel stoer: 'Als je iets te vertellen hebt, dan kom je maar naar mij.' Die was heel boos', vertelt Marco aan Linda de Mol.

Dochter Jade reageert

Ook Marco's dochter Jade reageert met een foto op Instagram. 'Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik op jou ben papa', schrijft ze erbij.
Onder Luca's berichtje liet zowel Marco als Leontine een comment achter. 'Just the five of us!' , schrijft de zanger. En Leontine plaatst een aantal hartjes.

Bekijk de reacties van Marco's kinderen hieronder:

Bron: Instagram