Skip to main content

Een maand geleden werd Neymar vader. Hij kreeg een dochtertje en nu is hij alweer vrijgezel. Wat is er gebeurd? Zijn relatie is gestrand omdat hij contact zou hebben gehad met een 18+ model. Het model heeft de gesprekken gelekt en daardoor zou zijn relatie met zijn partner Bruna Biancardi over zijn.

Neymar wilde naaktfoto’s van het model

Het is een roerige tijd voor Neymar nu hij weer vrijgezel is. Een maand na de geboorte van zijn dochtertje is het over met zijn partner. Het model Bruna Biancardi heeft privéberichten met Neymar gedeeld op X. Ze zouden volgens haar zijn verstuurd door de voetballer.

Neymar zou het volgende hebben gezegd: “Heb je naaktfoto’s? Waar?” Daarop antwoordde het model: “Dan moet je achteraf wel vertellen wat je ervan vond”. Daarnaast zou het model Neymar hebben doorverwezen naar haar 18+ pagina waar ze pikante foto’s plaatst. Het zou de voetballer niet zijn gelukt om in te loggen op haar account.

De partner van Neymar is klaar met hem

De partner van Neymar plaatste een story op haar Instagram om een einde te maken aan alle geruchten. Ze vertelde dat ze uit elkaar zijn: “Dit is een privéaangelegenheid, maar aangezien ik dagelijks word blootgesteld aan nieuws, geruchten en grappen, laat ik u weten dat ik geen relatie heb. Wij zijn de ouders van Mavie, dat is de reden van onze band”.

Het is niet de eerste keer dat de voetballer ontrouw is. Afgelopen zomer was hij te zien met twee meiden in een nachtclub. Neymar reageerde toen als volgt: “Ik ben me bewust van wat er is gebeurd en ik ben opnieuw teleurgesteld, maar dan in de laatste fase van mijn zwangerschap. Mijn focus en zorgen zijn gericht op mijn dochter en dat is het enige waar ik op dit moment aan zal denken. Ik dank jullie allemaal voor de lieve boodschappen”.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, AD