Skip to main content

Mooi nieuws, maar daarnaast ook tragisch nieuws komt van Nick Cannon. Hij wordt voor de achtste keer vader. Maar maakt ook bekend dat zijn laatste zoontje Zen overleden is.

Nick krijgt het zoontje met model Bre Tiesi, die inmiddels twintig weken zwanger is. Zijn laatste zoontje Zen kreeg een hersentumor dat hem fataal werd 5 maanden nadat hij werd geboren juli vorig jaar.

Nick: “Natuurlijk vroeg ik me af wat het juiste moment zou zijn om dit bekend te maken. Ik wilde hier uiteraard heel respectvol mee omgaan ten opzichte van Alyssa, de moeder van Zen. Bre begreep dat en liet de beslissing geheel aan mij. Ook zorgde ze ervoor dat er niks op sociale media kwam””Eigenlijk wilden we het nog steeds niet wereldkundig maken en zo lang mogelijk in deze bubbel blijven zitten.”

De mama van Zen, en Ex van Nick, Alyssa Scott haalt nu uit en vindt het pijnlijk dat haar overleden kind nu betrokken wordt in een ander verhaal dat breed uitgemeten wordt in de media.

Nick wil voorlopig in ieder geval niet stoppen met kinderen: “Ik wil er zo veel mogelijk hebben zolang ik daar financieel voor kan zorgen. Ik ben dol op al mijn kinderen en ik wil de beste vader voor hen zijn die er is.”

Hieronder de bekendmaking, beelden en alle info in de video’s:

https://youtu.be/S0HY4HyJpcw

Alle info en reactie ex Alyssa:

De beelden van vorig jaar:

Leave a Reply