Skip to main content

Nick Carter (42), bekend van de Backstreetboys reageerde met een lang emotioneel bericht op Instagram op de dood van zijn jongere broertje Aaron. Zaterdag werd Aaron dood aangetroffen op zijn badkamervloer.

Aaron Carter

Aaron Carter werd als jong gastje bekend met catchy popsongs en kende eigenlijk amper een jeugd. De laatste jaren kwam hij alleen nog in het nieuws met schandalen. Zo ging hij om met kindsterren en problematische partygirls als Linday Lohan en Hilary Duff. Ook kwam hij regelmatig in aanraking met justitie. Aaron laat zijn zoontje Prince achter.

Gebroken

“Mijn hart is gebroken”, schrijft Nick. “Ook al hadden mijn broer en ik een ingewikkelde relatie, mijn liefde voor hem is nooit weggegaan. Ik heb altijd de hoop gehouden dat hij ooit een keer gezond wilde gaan leven en uiteindelijk de hulp zou vinden die hij zo hard nodig had.”

“Soms willen we iets of iemand de schuld geven na een verlies als dit. Maar de waarheid is dat verslaving en mentale problemen de echte boosdoeners zijn”, zegt de zanger over de problemen waar zijn broertje Aaron mee kampte. “Maar ik zal mijn broer ontzettend hard missen.”

Eindelijk rust

“Nu krijg je eindelijk de kans op dat beetje rust dat je hier op aarde nooit kon vinden. God, zorg alsjeblieft goed voor mijn broertje.”, sluit hij het emotionele bericht af. Hij deelt een aantal oude foto’s van hem en zijn overleden broertje. Een aantal jaar geleden overleed ook Nick’s zusje aan een overdosis.

Optreden

Nick en de rest van Backstreet Boys traden ondanks de tragedie gewoon op in Londen en natuurlijk was dit optreden veel te kort na het vreselijke nieuws. Te zien is hoe Nick in tranen uitbarst tijdens het zingen en troost krijgt van de rest, die het zichtbaar ook heel moeilijk heeft. Ook wordt er een tribute gezongen.

Bekijk het heftige moment hieronder:

Bron: Instagram

Leave a Reply