Nick en Simon doen hun verhaal over de breuk! Kritiek barst los “Awkward”

Nick en Simon

De afgelopen weken circuleerden er steeds meer verhalen over de werkelijke reden van de breuk van Nick en Simon. Bij Jinek gaf het zangduo dan eindelijk duidelijkheid, maar dit lijkt niet heel geloofwaardig. Speelt er dan toch nog meer?

Awkward interview

Het viel meerdere kijkers op dat er een spanning was tussen Nick en Simon. Het was duidelijk dat het een awkward interview was. Nick Schilder leek zich enorm te ergeren, maar wist zich heel goed in te houden. Ze gaven aan dat er geen sprake is van ruzie, maar Simon Keizer gaf aan dat de lol ervan af was. Yvonne Coldeweijer gelooft er helemaal niks van en noemt het een straaltje goed acteren.

Breuk

Na zeventien jaar hebben de zangers besloten om een punt achter hun muzikale samenwerkingen te zetten. Simon gaf al aan dat hij al langere tijd met die gedachte liep. Normaliter wordt er een meerjarenplan gemaakt, maar daar stak Keizer een stokje voor. Hij heeft de knoop doorgehakt en besloten dat dit toch echt het einde is voor het zangduo.

Geruchten

Jinek vroeg hen ook over de geruchten. Het ging rond dat de twee bonje zouden hebben. “We hebben geen ruzie, dat is niet waar”, laat Nick weten. “De media doen hun werk, dat snap ik. Er gebeurt iets en dan wordt er niets gezegd. Dan gaan ze daar een verhaal van maken, ik snap dat het gebeurd. Maar dat is niet zo, aldus Schilder.Er wordt ook gevraagd naar de geruchten over de mancave waar Keizer herhaaldelijk zou zijn vreemdgegaan.

Bekijk het volledige verhaal hier:

awkward interview

Bron: Lifeofyvonne