Skip to main content

Nicol is aan het genieten van zowel haar vakantie als een andere vrouw. De realityster is bezig met pikante content in Spanje. Eerder publiceerde ze al beelden met een andere dame.

Pikante content

De twee zijn samen aan het genieten van de zon. De andere dame deelt ook beelden op haar social media. Hierop is te zien, dat ze elkaar toch nog een klein kusje geven. De realityster weet in de schijnwerpers te blijven, vanwege haar pikante content.

Op social media doet ze ook een aankondiging hiervan. Ze laat weten dat ze dit keer iets verder gaat met haar content. Daarmee verdient, de realityster, haar centjes tegenwoordig mee.

Zoenend met andere vrouw

Via Snapchat deelde ze al beelden, waar ze aan het tong worstelen was met een dame. Dus waarschijnlijk wordt het dus content met haar vriendinnen. Het lijkt erop dat ze helemaal klaar is met mannen en toch voor iets anders gaat.

Tattoo

We ontkomen niet meer aan haar content. Nicol is namelijk hard op weg naar nog meer bekendheid. Enkele dagen geleden, heeft ze ook nog een tattoo laten plaatsen op haar achterste. Eerder werd er gedacht dat het om een fan ging.

Bekijk de beelden hier:

vrouw
Nicol

Bron: Skoften

Leave a Reply