Skip to main content

Opmerkelijke berichten over Nicol Kremers die onlangs uit de kleren ging voor mannenblad Playboy. Hoewel toen rond ging dat ze er een behoorlijk zakcentje mee zou hebben verdiend gaan er nu hele andere berichten rond, dat ze het voor niets zou hebben gedaan.

Nicol Kremers kreeg niets voor Playboy?

Het bedrag dat betaald zou zijn voor Jaimie Vaes zou zo’n 20 tot 30 duizend euro zijn geweest volgens de showbiz experts van Shownieuws en Privé. In het verleden was dat voor bekendheden als Katja Schuurman volgens hen veel meer omdat het blad veel beter verkocht.

Vrijwillig?

Maar wat verdiende Nicol dan? Volgens bronnen van RealityFbi helemaal niets: ,,Goed geïnformeerde bronnen stellen dat Nicol zelf naar Playboy is gestapt voor een shoot en dat ze daar niets voor heeft ontvangen. Vrijwilligerswerk dus”.

Nicol voelde zich vereerd om in het blad te mogen staan maar zei dat het niets nieuws voor haar was: ,,Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied. Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.”

Nicol was eerder deze maand nog in het nieuws nadat ze werd aangehouden voor rijden onder invloed. Ze moet voor de rechter verschijnen voor het weigeren van een bloedonderzoek. ,,Weigeren van een bloedonderzoek is een zwaarder vergrijp dan rijden onder invloed. Anders zou iedereen met drank op achter het stuur een test kunnen weigeren zonder gevolgen” aldus de politie.

Bekijk hier beelden en meer info:

Bron: IG, DenD, Beeld: Panorama, Playboy