Skip to main content

Nicol Kremers, de ex-vriendin van Peter Gillis is opnieuw in het nieuws vanwege een opvallende post. Nu omdat ze pikante beelden heeft gemaakt op een politieauto. De foto heeft ze geplaatst als preview op haar fanpagina. Ze is actief op een 18+ platform waarop ze nog veel meer pikante foto’s plaatst.

Nicol Kremers op politieauto

“Handen omhoog! En broek naar beneden,” schrijft Nicol bij de pikante foto die ze op haar 18+ fanpagina heeft geplaatst. Op de fanpagina staat alleen maar pikant materiaal maar daarvoor moet je betalen. Er is wat ophef ontstaan over het feit dat ze de foto maakt poserend bij een politie auto die geparkeerd staat en de agenten even afwezig lijken te zijn.

Nicol probeert met deze opvallende actie naar verluidt abonnees te lokken. Ze plaatst op haar Instagram-story dat ze nu 65% Black Friday-korting geeft op exclusief beeldmateriaal.

Taakstraf na weigeren medewerking

Onlangs was Nicol in het nieuws omdat ze een bloedproef weigerde. Nicol heeft een taakstraf gekregen van 80 uur waarvan 40 uur voorwaardelijk vanwege het weigeren van de bloedproef. Ook heeft ze een rijontzegging van 179 dagen gekregen.

Volgens Nicolleke was ze op die dag inderdaad onder invloed van drank. Ze wilde op dat moment alleen geen pijn en bloed zien. En daarom heeft ze toen geweigerd.

Bekijk hier de beelden

Bron: Instagram, Nicol Kremers, Loesoe