Skip to main content

Nicol Kremers deelt wel vaker pikante foto’s en video’s op haar sociale media. Dit keer is ze volgens velen echter te ver gegaan. Ze deelt een foto op haar Instagram-story die weer veel aandacht krijgt, Nicol is namelijk o.a. in een kerk te zien.

Nicol houdt voorgevel vast op pikante foto

Op de ene foto is te zien dat Nicol haar voorgevel vasthoudt. Ze schrijft bij de foto in haar story: “Hutss de Apres ski in!”. Zo te lezen is ze niet in Nederland en geniet ze van een vakantie. “Kom jij ondertussen met me chatten?” vraagt ze aan haar volgers.

Ook is Nicol dus te zien in een kerk, ze deelt namelijk op haar fanpage een foto bij een biechthokje. Ze zit neergeknield maar heeft er een pikante tekst boven die verraadt dat het niet zomaar om biechten gaat“Sorry, this hole is in use. But the others aren’t…..” schrijft ze er bij.

Uiteraard is er wat ophef losgebarsten over deze foto “Meid, Ga naar huis naar je kinderen”… “En dat allemaal voor geld er is maar 1 woord voor”… “Schandalig” en meer geschokte reacties zijn te lezen.

Nicol Kremers op politieauto

Onlangs deelde een andere pikante foto. Ze plaatst bij de foto: “Handen omhoog! En broek naar beneden“. Ook deze foto is bedoeld ter promotie van haar fanpagina op het 18+platform. Daar staat alleen maar pikant materiaal, maar daarvoor moet je betalen. Er is wat ophef ontstaan over het feit dat ze de foto maakt poserend bij een politieauto die geparkeerd staat en de agenten even afwezig lijken te zijn.

Bekijk hier enkele van de beelden

Bron: Instagram, Loesoe