Skip to main content

Nicol stond met haar auto op de KamaSutra beurs. Er was onlangs veel ophef over de knalroze Fiat500 van die ze van haar ex Peter Gilles kreeg. Op de beurs zei ze dat het een andere auto was dan die ze van hem kreeg.

Eigenlijk mag de realityster helemaal niet autorijden. De OnlyFans ster en haar ex-partner Peter Gillis hadden een ongezonde relatie en besloten als vrienden uit elkaar te gaan. Peter kocht een roze Fiat500 voor haar na de breuk, maar nam het later in beslag.

Peter en zijn ex werden bekend in Nederland en Belgie door de SBS6 hit Massa is Kassa. Daar kunnen mensen een kijkje nemen in het leven van een grote campingbaas en zijn gezin. Nu de twee uit elkaar zijn is ze niet meer te zien in de serie.

Nicol rijontzegging alcoholgebruik

Toen PowNed haar zag met een knalroze Fiat500 op haar werk bij de KamaSutrabeurs, beweerde ze dat het niet de auto was van Peter. Een bron vertelde echter dat Nicol eigenlijk niet mag autorijden vanwege een ongeluk waarbij ze onder invloed was. Volgens de bron vorderde de politie haar rijbewijs in tot 20 mei 2024.

Ondanks dit feit lijkt Nicol nog steeds te rijden. Eerder kreeg ze al veel kritiek op haar rijgedrag omdat ze steeds live ging op TikTok tijdens het rijden. Daarbij zette ze dan een filter aan, waardoor ze werd omringd door een soort tekenfilm bos.

Dat de Brabantse schijt heeft aan wat anderen van haar vinden en over haar zeggen mag duidelijk zijn. Zolang ze ermee verdient zal alle publiciteit haar vast een worst wezen.

Hieronder kun je de beelden zien:

nicol
nicol
nicol

Bron: Instagram

Leave a Reply