Skip to main content

Ex- Massa is Kassa reality ster Nicol Kremers gaat blijkbaar heel erg hard met haar pikante betaalsites. Als BN’er kan ze natuurlijk op veel belangstelling rekenen, Ze had eerder al onthuld dat zij in haar eerste maand 30.000 had verdiend, maar dat blijkt nu maanden later veel hoger te zijn geworden.

Nicol is te zien aan tafel bij Eating With My Enemy van Discovery+ samen met Michella Kox. De dames bespreken op een gegeven moment het werk dat Nicol doet bij de bekende betaalsites. Michella confronteert haar met: “Jij laat heel Nederland jouw roosje aan iedereen zien. Vind jij dat een carrière?”

Zo veel verdient Nicol Kremers

Nicol stemt toe en is blijkbaar de schaamte voorbij. Als Michella vraagt hoeveel dat dan verdient verbaast Nicolleke iedereen, met een veel hoger bedrag dan iedereen had verwacht: “Anderhalve ton ongeveer.”

Nicol Miljoanair?

Michella kijkt verbaasd en vraagt of ze inmiddels miljonair is. “Daar zit ik niet ver vanaf nee”, aldus Nicol. Nicol benadrukt wel dat al haar content van haar alléén is, dus geen scenes met mannen. Michella verklapt dan over de soort content die Nicol maakt: “Ik heb van Nicol wat filmpjes gezien en ik bespaar jullie de details maar ik kan je zeggen zeggen dat haar roosje een klaproos is, en dat daar van alles inkomt en uitgaat.”

Bekijk hier de onthulling en wat ‘bravere’ beelden van Nicol:

Via Discvery + YT