Skip to main content

Presentatrice Nicolette Kluijver zou een nieuwe man in haar leven hebben, maar dat blijkt toch anders te zijn. Er zijn namelijk bronnen die hebben verteld dat er meer aan de hand is.

Nicolette zou niet eerlijk zijn over nieuwe man

Gisteren was overal te lezen dat Nicolette Kluijver een nieuwe man in haar leven zou hebben, maar dat zou nu anders zijn. Ze zou namelijk niet het hele verhaal hebben verteld.

Volgens juicechannel zou de nieuwe man waar Nicolette het zo gezellig mee heeft niet vrijgezel zijn. Het juicekanaal schrijft: “Volgens bronnen uit Putten waar de man vandaan komt, woont hij nog steeds samen met zijn vrouw en kinderen. Of dat na gisteren (toen al het nieuws naar buiten kwam) nog steeds zo is weten we niet”.

Nicolette reageerde via haar manager: “Normaal reageer ik niet zo snel. Alleen wil ik je deze keer even meegeven dat hij niet getrouwd is en dat zij niet stiekem met elkaar afspreken. Diegene die het aangaan weten dat hij en Nicolette met elkaar afspreken.” Het juicekanaal meent echter: “Wij lopen iets te lang mee om nog in dit soort berichten te trappen. Een manager die de boel wil sussen, standaard. En daar kennen we er nog wel een paar van.”

Nicolette In Playboy?

Onlangs zou Nicolette een hint hebben gedeeld betreft een Playboyshoot. Na de fotoshoots van Jaimie Vaes en Nicol Kremers in ’s werelds bekendste mannenblad is het de vraag wie de dames gaat opvolgen. Een BN’er heeft nu verklapt dat ze er in zal staan: Nicolette deelde namelijk een foto waarop te zien is dat de playboy leest. Ze meldt er niets anders bij dan een denk-emoji en ook op een directe vraag of ze weer in het blad staat antwoordt ze met een emoji die de indruk wekt dat ze het weer gaat doen.

Lees hier alle details en bekijk de beelden

Bron: Instagram, Juicechannel