Nieuwe 2Pac serie met nooit eerder uitgebracht materiaal Tupac Shakur!! (Video)

nieuwe 2pac serie

Een nieuwe 2pac serie zal binnenkort uitkomen. In de documentaireserie zal nooit eerder uitgebracht materiaal worden vertoond. Tupac Shakur is een van de grootste en meest legendarische rappers aller tijden. Wanneer er materiaal van hem is dat nog niemand ooit heeft gezien, is dat dus groot nieuws. Hij overleed op zijn 27e nadat een dodelijke aanslag op hem was gepleegd. Een moord die nooit officieel is opgelost.

Nieuwe 2pac serie

Over een aantal maanden zal de nieuwe docuserie de liefdevolle relatie tussen Tupac en zijn moeder, Afeni van dichtbij bekijken. “Dear mama” zal op FX te zien zijn vanaf 21 april en daarna te streamen zijn op Hulu. De serie draagt de naam van 2pac’s hit uit 1995 “Dear Mama”, waarin hij een ode doet aan zijn moeder.

“Dear Mama”

Slechts anderhalf jaar nadat hij het nummer uitbracht, werd de rapper neergeschoten in Las Vegas. Hij overleed aan zijn verwondingen. Zijn moeder, Afeni Shakur, ging door met haar werk als activiste voor mensenrechten en de gelijke behandeling van Afro-Amerikanen. Ze overleed in 2016.

Nog nooit gezien

De regisseur van de nieuwe 2pac serie belooft dat er in de vijfdelige serie nooit eerder vertoond materiaal te zien zal zijn. “Waar mogelijk, hebben we geprobeerd beelden uit archieven te halen die nog nooit zijn gezien. Ook audio die nog nooit is gehoord, niet alleen van zijn vocalen en muziek, ook veel uit de tijd dat hij nog een baby was.”, aldus de regisseur.

Arrogant

In de teaser hieronder, kun je zien dat een jonge Tupac uitlegt wat hij denkt dat hem het meest als zijn moeder maakt. Met een brede grijns op zijn gezicht zegt hij “Ik ben het meest als mijn moeder, omdat ik arrogant ben, echt arrogant”.

Bekijk de beelden hieronder:

Bron: HotNewHipHop