Skip to main content

Je kent het wel, het is zondag avond, muziek op de achtergrond, bier staat koud in de koelkast en je nodig wat vrienden uit om even en een potje “Wie kan Thor’s hamer dragen” te spelen. Dit is ieder geval wat blijkbaar de Avengers doen om hun tijd te doden, met als hoofdprijs heerser van Asgard!

Dit alles is te zien in de nieuwste extended trailer van de Avengers: Age of Ultron. De rest van de trailer is vrijwel identiek aan de gelekte versie die eerder deze week online verscheen. Door de gelekte trailer was Marvel gedwongen de release ervan een week op te schuiven en bestolen dan vandaag een extended versie uit te brengen.

De film “Avengers: Age of Ultron” zal rond mei 2015 te zien zijn in de bioscoop en is geregisseerd door Joss Whedon en bevat acteurs Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Elizabeth Olsen, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Aaron Taylor-Johnson, Don Cheadle, Paul Bettany, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson en James Spader. Kan niet missen dat dit weer een knaller van een film word, de trailer belooft veel goeds en wij kunnen in ieder geval niet wachten op het eindresultaat!

Leave a Reply