Nieuwe BACARDÍ Aged Rum Cocktails kant-en-klaar om je fissa direct te starten

BACARDÍ heeft iets nieuws speciaal om je fissa direct en gemakkelijk te starten. Met BACARDÍ Aged Rum Cocktails zijn kant-en-klaar zet je meteen de juiste toon voor je huisfeest!

Of het nu gaat om een lekker diner of een huisfeest dat tot diep in de nacht doorgaat. met de nieuwe BACARDÍ Aged Rum Cocktails kan iedereen bartender waardige kwaliteit cocktails maken. Het enige wat je nodig hebt is uiteraard een goed glas waar, garnering en wat ijs en je hebt je top kwaliteit cocktail!

Met de Aged Rum Cocktails maakt BACARDÍ Rum het je heel gemakkelijk om je huisfeestjes met je beste vrienden instant naar de juiste sfeer te brengen. Er zijn drie premium kant-en-klare cocktails verkrijgbaar die ontwikkeld zijn door de meest getalenteerde bartenders van de wereld. Enige wat je hoeft te doen is je fles te pakken op de juiste temperatuur in te schenken met wat ijs en je hebt de premium kwaliteit cocktails op tafel.

De bekroonde premium aged rums van BACARDÍ cocktails zijn en verkrijgbaar in drie Caribische smaken:

  • Caribbean Espresso Rumtini is een zachte variant op de klassieke; lekker bitter en zoet met aroma’s van kolanoten en vanille, en toetsen van koffie en donkere chocolade.
  • In de Roasted Pineapple Rum Punch proef je de zoete en herkenbare smaak van ananas en de subtiele hint van vanille van de aged rum; Een verrassende en soepele combinatie.
  • De derde variant is Toasted Coconut Colada, waarin tropisch fruit en kokosnoot gecombineerd is met een hint van dulce de leche; Als je deze cocktail met je ogen dicht drinkt, waan je je zo in de Caraïben.