Dochtertje Ronnie Flex zegt haar eerste vieze woordje! Hele familie gaat stuk

Nieuwsjan 22 2021, 16:58
Ronnie Flex spendeert veel tijd met zijn dochtertje Nori en deelt hier graag filmpjes van op Instagram en Twitter. Kleine Nori is hard aan het groeien en leert ook steeds meer woorden. In een filmpje dat Ronnie deelde op Twitter, zegt Nori een woordje waarvan Ronnie nog niet wist dat ze dat kende. En dat levert hilarische reacties op.

Waar zit de tatoeage?

Ronnie Flex heeft het mijn zijn dochtertje over zijn tatoeages. In het filmpje is te zien dat Ronnie aan Nori vertelt dat het een tatoeage van een indiaan is. Nori herhaalt haar vader en zegt: 'indiaan'. Daarna vraagt Ronnie waar zijn tatoeage zit. Nori weet goed aan te geven dat de tattoo van Ronnie op zijn buik zit. Hierna neemt het gesprek echter een onverwachte wending. Nori wijst naar boven en roept ze: 'tietjes'! Dit leidt ertoe dat niet alleen Ronnie Flex, maar iedereen in de kamer volledig in de lach schiet.
Nu is dit natuurlijk niet echt een vies woord, maar het klinkt al heel anders als een kind het zegt. Zo bleek ook uit de reactie van de familie in het filmpje. Ronnie plaatste het filmpje met de toepasselijke caption: ' Wanneer je kind een woord zegt waarvan je nog niet wist dat ze wist '. Bekijk het lachwekkende gesprek tussen Nori en Ronnie Flex hieronder.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Ronnie Flex is erg uitgesproken over de liefde voor zijn dochter, zoals te zien is in deze video!