bas muijs

Foto’s van gewonde Bas Muijs gelekt "Ziet er heel heftig uit"

Nieuws02 sep 2023, 12:22
Het nieuws over de gijzeling en mishandeling van acteur Bas Muijs sloeg in als een bom in de showbiz van Nederland. Nu gaan er heftige foto's rond van een gewonde Bas rond die zouden zijn gemaakt toen hij gegijzeld en toegetakeld werd.

Foto’s gewonde Bas Muijs gelekt

Het verhaal is al heftig genoeg: Bas werd gelokt door zijn ex die hem wijs maakte dat hij een afspraak zou hebben met een terminale fan. Daar aangekomen werd hij aangepakt door de partner van zijn ex, en beschoten met een spijkerpistool.

"Ziet er heel heftig uit"

Nu zijn er dus ook foto’s uitgelekt van zijn gewonde gezicht. John van den Heuvel omschrijft ze: “De redactie van RTL Boulevard heeft foto’s gezien waarop te zien is hoe zwaar Bas door de verdachte is toegetakeld" “Je ziet in ieder geval dat hij enorm is toegetakeld en dat het zeker geen paar corrigerende tikken zijn geweest die zijn uitgedeeld. Je ziet dat zijn ogen sterk verkleurd zijn, dus hij heeft een paar flinke klappen op zijn oog gehad.”
“Zijn wenkbrauw ligt helemaal open. Het zijn nare foto’s ook. Die laten we ook niet zien, dat lijkt me ook naar hem toe niet zo netjes. Maar goed, het is gewoon een heel heftige gijzeling geweest die totaal geëscaleerd is."

Bekijk hier beelden en meer info de video

Vrouw ontsnapt uit kofferbak van ontvoerder

Via RTL Boulevard, Shownieuws