jllllllooo

Jennifer Lopez breekt het internet met pikant dansfilmpje! (Beelden)

Nieuws27 mrt 2021, 11:32
Jennifer Lopez mag dan inmiddels vijftig zijn, de zangeres heeft nog steeds een lichaam waar je u tegen zegt. En dat laat ze maar ál te graag zien aan de buitenwereld! Op TikTok trakteert de zangeres haar fans op een zeer pikant dansfilmpje.
In het filmpje is te zien hoe Jennifer een zwoel dansje doet in een knalgele bikini. " Sunday", schrijft ze bij de video. Het moge duidelijk zijn dat de zangeres op zondag liever héél wat anders doet, dan een bezoekje brengen aan de kerk.

Mensen gaan los

Mensen gaan los onder de video. 'Hoe kan je er nog steeds zó goed uitzien!?', schrijft iemand. En een ander denkt: ' Volgens mij wordt je gewoon nooit ouder. ' Nog iemand bedankt JLO voor de 'gym motivatie' en een ander laat weten: 'Wat een fan-tas-tisch lichaam. Vuurtje wordt hier flink opgestookt.'

Flink sporten

Hoe Jennifer er op haar vijftigste nog zó goed uitziet? Volgens de zangeres zelf komt dat door haar gezonde levensstijl en bezoekjes aan de gym. 'Ik sport drie of vier keer per week', vertelde ze eerder aan het tijdschrift Hollywood Life.

Bekijk de hete video van Jennifer hieronder:

Bron: TikTok, Grazia

Lees ook: